Termeni si conditii – LavanUV

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul  www.lavanuv.ro – administrat de SC. Naptana SRL, CUI: 39331433, j15/528/11.05.2018, cu sediul in loc. Pucioasa, ors. Pucioasa, blv. Trandafirilor, nr. 60, jud. Dambovita, tel. 0786 804 609, contact@lavanuv.ro, cu obiect de activitate CAEN 4791 – Comert cu amanunutul prin casele de comenzi sau prin internet –  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.
Adresa de email la care oricine poate raporta eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este contact@lavanuv.ro.

lavanuv.ro  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, lavanuv.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Descrierea bunurilor disponibile pe lavanuv.ro  (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea lavanuv.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Implicit lavanuv.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.
Aceste erori nu obliga lavanuv.ro la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre lavanuv.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre consilierii lavanuv.ro.

Pentru motive justificate, lavanuv.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel lavanuv.ro.
Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta prin email: contact@lavanuv.ro

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
Tot continutul site-ului lavanuv.ro este proprietatea lavanuv.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al lavanuv.ro a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Politica de facturare si plata

Plata online

Puteti platii cu cardul de credit sau de debit direct pe site-ul nostru fara nici un comision!

*Moneda de plata este RON

Politica de livrare

  • Comenzile se expediaza de Luni pana Vineri inatre orele  09:00 – 18:30 si se livreaza la maxim 48 de ore, media fiind de 24 de ore, din momentul confirmarii de catre un reprezentant lavanuv.ro, la usa clientului cu confirmare de primire(constand in data, ora, si persoana care a semnat la destinatie).
  • Exceptie de la regula se vor face atunci cand:

– conditiile de mediu vor fi nefavorabile;

– numarul mare de comenzi inregistrate se afla in procesare;

– volumul de comenzi este mare im perioade aglomerate ( Craciun, Black Friday, Paste, 1-8 Martie, etc.).

  • La destinatie, daca coletul prezinta urme de deteriorare, clientul este obligat sa deschida, de fata cu reprezentantul firmei de curierat, si sa verifice stare produsului.
  • Daca produsul prezinta defecte, sau clientul are banuieli ca produsul s-ar fi putut strica in urma busiturilor, trebuie intocmit un proces verbal de constatare.
  • Taxa de livrare este de 25 ron in limita a 15 kg.
  • Pentru anvelope si baterii de pronire, acumulatori taxa de livrare se calculeaza la momentul comenzii.
  • Livrarea se face oriunde in Romania.
  • Comenzile ce depasesc valoare de 400 ron si nu depasesc greutatea de 15 kg beneficiaza de transport gratuit.

Politica de anulare/retur

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online lavanuv.ro, in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.

Cum returnezi produsele vandute de lavanuv.ro

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

Pentru returnarea produsului, accesati pagina Returnarea produsului si completati formularul afisat.

Puteti formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa contact@lavanuv.ro.

Nu se accepta la retur:

Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

Rambursarea banilor:

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Solutionarea litigiilor

Pentru nemultumiri sau probleme legate de comanda puteti utiliza formularul de contact si un superior al personalului de vanzari va lua legatura cu dvs.

Orice litigiu decurgand sau in legutura cu termenii si conditiile acestu site, se va solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care partile nu se inteleg, litigiul se va solutiona de instanta cometenta.

Solutionarea online a litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

A.N.P.C.: https://www.anpc.ro/
ARMO: https://www.armo.org.ro/